A small window stating "404 Not Found" blocks the program after launch

Our programs usually show special promotions, usage manuals or other useful info after their launch in separate windows. The content of these windows is variable and is loaded from our server on the fly.

Therefore, in case there are any connectivity issues or errors on the server itself, these windows may end up showing HTTP errors, such as "404 Not Found", "503 Service Unavailable" or "500 Internal Server Error". Here is an example screenshot:

A screenshot showing how unreachable info screen blocks the program window.

When this happens, it's not possible to close the window, while the program interface becomes unclickable.
In order to fix that, please follow these steps:

  • Open the Task Manager via Ctrl+Shift+Esc key combination;
  • Find Movavi program on Applications tab and click End Task in order to close it;
  • Download a file from this link: disable_nags.reg
  • Launch it and agree for Registry changes;
  • Launch Movavi program.

You should no longer see the window blocking access to the program.

Attachments
There are no attachments for this article.
Comments
There are no comments for this article. Be the first to post a comment.
Full Name
Email Address
Security Code Security Code
Related Articles RSS Feed
Progressive download option for videos
Viewed 4208 times since Wed, Feb 17, 2016
How can I change the frame size of the output video?
Viewed 5387 times since Sun, May 17, 2015
I receive error ’Crash dump created’ when I start recording
Viewed 9527 times since Tue, May 26, 2015
I cannot enable recording from audio devices
Viewed 1746 times since Tue, Feb 28, 2017
I receive a message "Your graphics card driver is out of date, which may cause performance issues."
Viewed 14845 times since Fri, Dec 4, 2015
Is it possible to adjust metadata for converted file?
Viewed 3897 times since Wed, Feb 17, 2016
How to update GPU Drivers?
Viewed 288851 times since Wed, May 6, 2015
Can I schedule start time and duration of my screen recording?
Viewed 6473 times since Tue, May 26, 2015
My imported videofile has no video/audio in Editor.
Viewed 7708 times since Mon, May 25, 2015
Recorded video and audio are out of sync
Viewed 11406 times since Tue, May 26, 2015